Exotic Kitchen Catering & Kookworkshops
 

Kookworkshop 'Turks koken'

Wij geven een kookworkshop voor jong en oud en zo’n kookworkshop heeft veelal een Turks karakter. Wij bieden workshops aan voor groepen vanaf 6 personen. Ook organiseren wij workshops voor bedrijven, bijvoorbeeld aansluitend op een vergadering waarbij u lekker kunt ontspannen en eten. Wie dus van koken houdt en iets compleet nieuws willen bereiden, zit bij ons goed.

Onder leiding van het Exotic Kitchen team gaat u gedurende de kookworkshop lekkere gerechten (voor- en hoofdgerechten en een nagerecht) bereiden en erna samen eten. Hierbij leert u diverse technieken, maar ook de bereiding, smaakcombinaties en de presentatie komen aan de orde. Zo’n workshop is niet alleen smaakvol en leerzaam, maar vooral erg gezellig!

De locatie van de kookworkshops is variabel. Bij kleine groepen (max. 8 deelnemers) kan de workshop bij Exotic Kitchen thuis gegeven worden. Bij grotere groepen wordt er een kookstudio gehuurd, maar als u het graag thuis wilt en uw huis het toelaat of op een door u gewenste locatie, dan kan dat natuurlijk ook. Een kookworkshop duurt ca. 4 uren.